скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
53
52
0
2
1
3
2
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1994 :

Año Nuevo : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
San Pedro y San Pablo : 
Fiestas Patrias : 
Fiestas Patrias : 
Santa Rosa de Lima : 
Combate de Angamos : 
Día de Todos los Santos : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Perú
сьогодні, п'ятниця, 22 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 326 / 365
робочий день року : 226 / 252
приурочувати (UTC -05) : 07:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:14

UTC
-09
Alaska
03:14

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:14

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:14

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:14 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

22
07:14
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel