скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
2
0
3
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

Año Nuevo : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
San Pedro y San Pablo : 
Fiestas Patrias : 
Fiestas Patrias : 
Santa Rosa de Lima : 
Combate de Angamos : 
Día de Todos los Santos : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Perú
сьогодні, понеділок, 18 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 322 / 365
робочий день року : 222 / 252
приурочувати (UTC -05) : 22:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:30

UTC
-09
Alaska
18:30

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:30

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:30

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:30

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:30 (+1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:30 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:30 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:30 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:30 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:30 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:15 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:30 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:30 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:30 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:30 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:30 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

18
22:30
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel