скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
2
2
2
3
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Año Nuevo : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
San Pedro y San Pablo : 
Fiestas Patrias : 
Fiestas Patrias : 
Santa Rosa de Lima : 
Combate de Angamos : 
Día de Todos los Santos : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Perú
сьогодні, неділя, 20 січень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 03 / 52
день року : 20 / 365
робочий день року : 13 / 252
приурочувати (UTC -05) : 00:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:08 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:08 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:08 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:08 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:08 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:08

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:08

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:08

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:08

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:08

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:08

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:08

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:08

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:53

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:08

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:08

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:08

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:08

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:08

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

20
00:08
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel