скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
49
392
середи :
47
376
четверги :
48
384
п'ятниці :
46
368
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1912
заробітна плата (€):
38240
0
0
0
0
0
50
50
1
1
2
1
3
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Día del Trabajo : 
San Pedro y San Pablo : 
Fiestas Patrias : 
Fiestas Patrias : 
Santa Rosa de Lima : 
Combate de Angamos : 
Día de Todos los Santos : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Perú
сьогодні, субота, 19 січень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 03 / 52
день року : 19 / 365
робочий день року : 13 / 252
приурочувати (UTC -05) : 23:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:28

UTC
-09
Alaska
19:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:28 (+1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:28 (+1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:28 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:28 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:28 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:28 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:28 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:13 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:28 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

19
23:28
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel